str. M.Costin 26/2, birou 211
MD-2068, Chisinau
Tel: +(373) 022-44-31-94
Fax: +(373) 022-44-31-94
E-Mail: cfem_contact@yahoo.com

FE „Dandelion Decor” SRL

Imagine Codul: 22 Pret: 35 MDL
Denumirea: Mărturii Comandam:
Descrierea: Macarons ,cel mai cunoscut desert franțuzesc surprinde prin culoare, varietatea aromelor, un gust desăvârșit și o senzație delicată de „se topește-n gură”. Atenție, pot crea dependență! Cea mai dulce surpriză pentru invitați .
Imagine Codul: 21 Pret: 32 MDL
Denumirea: Mărturii Comandam:
Descrierea: Sticlute cu flori de lavanda .Chiar și într-o mini sticluță, lavanda are puterea de a fermeca prin culoare, textură, dar mai ales, prin parfum. În plus, dacă ești genul de persoană mai pragmatică, îți va surâde ideea de a oferi o mărturie care are și un aspect practic.
Imagine Codul: 20 Pret: 32 MDL
Denumirea: Mărturii Comandam:
Descrierea: Variantele de mărturii sunt nenumarate, iar singura „regulă” de aur de care ar fi bine să țineți cont e ca micile daruri să îmbine, pe cât posibil, aspectul simbolic cu o latură mai practică. Cu alte cuvinte, ideal ar fi sa fie daruri simbolice, dar nu complet inutile.
Imagine Codul: 19 Pret: 120 MDL
Denumirea: Candy Bar Comandam:
Descrierea: Best-Ever Cupcakes
Imagine Codul: 18 Pret: 320 MDL
Denumirea: Candy Bar Comandam:
Descrierea: Macarons .Renumiți pentru atenția și precizia care le-o solicită cofetarilor, biscuiții crocanți la exterior dar pufoși la interior sunt realizați din pudră de midgale și bezea, iar crema este fie un ganache de ciocolată albă sau neagră cu diferite arome sau dulceață proaspăt fiartă de zmeură.
Imagine Codul: 17 Pret: 180 MDL
Denumirea: Candy Bar Comandam:
Descrierea: Mini Tiramisu Classic-Pandișpan „Savoyardi” impregnat cu lichior „Amaretto” și cafea naturală, umplut cu cremă de brânză „Mascarpone”.
Imagine Codul: 16 Pret: 20 MDL
Denumirea: Decor șervețele Comandam:
Descrierea: Panglică și trandafir,care este simbol al eleganței și al frumuseții .
Imagine Codul: 15 Pret: 15 MDL
Denumirea: Decor șervețele Comandam:
Descrierea: Panglică și eucalipt.Termenul botanic Eucalyptus derivă din grecescul εὖ, well , și καλύπτω, pentru a se ascunde , cu aluzie evidentă la faptul că petalele se nasc toată floarea până la înflorirea lor completă.
Imagine Codul: 14 Pret: 22 MDL
Denumirea: Decor șervețele Comandam:
Descrierea: Orhideea creează sentimentul de armonie și este simbol al tinereții și dragostei .
Imagine Codul: 13 Pret: 13 MDL
Denumirea: Decor șervețele Comandam:
Descrierea: Panglică și glipsofilă. Glipsopila simbolizează puritatea inimii, sinceritatea și fericirea. Această floare este adesea folosită ca unul dintre mijloacele picturale importante în echibana, unde fiecare componentă a unei piese de floare are o semnificație filozofică profundă..
Imagine Codul: 12 Pret: 3800 MDL
Denumirea: Prezidium Comandam:
Descrierea: Flori artificiale.Aranjament masa miri hortensii roz orhidee lisianthus crizanteme albe
Imagine Codul: 11 Pret: 4250 MDL
Denumirea: Prezidium Comandam:
Descrierea: Decorul cu flori vii de pe masa mirilor, îl realizăm individual pentru fiecare eveniment, orice detaliu: culoare, copoziție, dimensiune poate fi modificat in funcție de preferințele mirilor.
Imagine Codul: 10 Pret: 3420 MDL
Denumirea: Prezidium Comandam:
Descrierea: Nunta reprezintă un eveniment important în viața fiecăruia, semnifică un nou început de familie, de aceea e foarte important ca aceste amintiri să fie memorabile, chiar și cu trecerea timpului. Vino la noi! Te așteptăm cu mare drag să îți împărtășim din experiența noastră, să alegem împreună toate elementele ce compun o nuntă minunată, fără incidente neplăcute!
Imagine Codul: 9 Pret: 7650 MDL
Denumirea: Zona de întâmpinare Comandam:
Descrierea: În prezent nu este deloc dificil de a transforma nunta proprie într-un eveniment monden. Este suficient de a instala pentru sesiunea foto un press wall - panoul cu logo-ul nunții dvs. sau cu o imagine amuzantă, numele Dumneavoastră, inițialele și data evenimentului. Fiecare oaspete dorește să facă memorabilă prezența sa la ceremonia de nuntă, cu niște imagini frumoase și expresive. Și acest lucru nu ar trebui făcut la masa plină cu farfurii și pahare, și nici în încăpere, pe fundalul întregii mulțimi. Pentru ca cadrele să nu pară plictisitoare,propunem un panou cu baloane si flori artificiale .
Imagine Codul: 8 Pret: 15880 MDL
Denumirea: Zona de întâmpinare Comandam:
Descrierea: Flori artficiale.Decorarea e un element care definește întreaga sărbătoare - iar noi vă vom ajuta să decorați sala astfel ca musafirii să simtă pe deplin atmosfera fericitului eveniment!
Imagine Codul: 7 Pret: 10660 MDL
Denumirea: Zona de întâmpinare Comandam:
Descrierea: Atunci cînd ne imaginăm un eveniment în aer liber, ne gândim la un loc drăguţ, relaxant, liniştit, verde şi luminos. Ne imaginăm o locaţie în mijlocul naturii, printre copaci şi păsări, printre arome de flori şi multă lumină.
Imagine Codul: 6 Pret: 14880 MDL
Denumirea: Zona de întâmpinare Comandam:
Descrierea: Arca pentru zona de întâmpinare .Culoarea florilor se selectează conform gamei de culoare a petrecerii dvs . .
Imagine Codul: 5 Pret: 13475 MDL
Denumirea: Zona de întâmpinare Comandam:
Descrierea: Flori artificiale
Imagine Codul: 4 Pret: 32 MDL
Denumirea: Invitații Comandam:
Descrierea: Invitație cu Eucalipt
Imagine Codul: 3 Pret: 37 MDL
Denumirea: Invitații Comandam:
Descrierea: Invitație cu sticlă organică
Imagine Codul: 2 Pret: 28 MDL
Denumirea: Invitații Comandam:
Descrierea: Invitație cu puf
Imagine Codul: 1 Pret: 23 MDL
Denumirea: Invitații Comandam:
Descrierea: Invitație cu sigiliu
Date de contact:
Denumirea FE:
Nume Prenume:
Email:
Tel.: