str. M.Costin 26/2, birou 211
MD-2068, Chisinau
Tel: +(373) 022-44-31-94
Fax: +(373) 022-44-31-94
E-Mail: cfem_contact@yahoo.com

FE ”KOOL-OIL” SRL

Imagine Codul: K#10 Pret: 73 MDL
Denumirea: Ulei din semințe de struguri nerafinat Comandam:
Descrierea: Ulei din semințe de struguri este util pentru prevenirea şi în terapia complexă a bolilor asociate cu leziuni erozive-ulceroase ale mucoasei gastro-intestinale. Are efecte hepatoprotectoare, ulei din semințe de struguri este folosit destul de des în comnplex cu chimioterapie, și este, de asemenea, utilizat pentru prevenirea și tratamentul litiazei biliare, colecistita, hepatita, boli hepatice alcoolice.
Imagine Codul: K#9 Pret: 30 MDL
Denumirea: Ulei de floarea soarelui și in nerafinat Comandam:
Descrierea: Ulei din semințe de floarea soarelui în amestec cu ulei de in, presat la rece, nerafinat este larg utilizat în alimentație și cosmetologie. Extrem de bogat în vitaminele E, D, B1, B3, B5, B6, acid folic, în minerale, precum magneziu, seleniu, mangan, fier, cupru, calciu şi fosfor, în fitosteroli (care reduc nivelul de colesterol în sânge), în fibre, proteine şi grăsimi sănătoase, seminţele de floarea-soarelului reprezintă o adevărată sursă de sănătate şi un excelent energizant.
Imagine Codul: K#8 Pret: 31 MDL
Denumirea: Ulei de porumb nerafinat Comandam:
Descrierea: Uleiul de porumb se integrează perfect într-o dieta sănatoasă. El este plin de grăsimi sănătoase și de antioxidanți puternici, care te mențin în cea mai bună formă.
Imagine Codul: K#7 Pret: 42 MDL
Denumirea: Ulei din semințe de struguri rafinat Comandam:
Descrierea: Uleiul din seminţe de struguri este bogat in acid linoleic polinesaturat Omega-6(70%), care determină cele mai importante proprietăţi cosmetologice ale acestui product. Pentru a avea un păr sanatos, stralucitor si mătăsos, masaţi uleiul din seminte de struguri în rădăcinele părului cu 15 min înainte de spălare. Măşti, aplicaţii pentru piele problematică uleiul din seminţe de struguri. Este util pentru prevenirea şi în terapia complexă a bolilor asociate cu leziuni erozive-ulceroase ale mucoasei gastro-intestinale. Are efecte hepatoprotectoare, ulei din semințe de struguri este folosit destul de des în comnplex cu chimioterapie, și este, de asemenea, utilizat pentru prevenirea și tratamentul litiazei biliare, colecistita, hepatita, boli hepatice alcoolice.
Imagine Codul: K#6 Pret: 110 MDL
Denumirea: Ulei din semințe de armurariu nerafinat Comandam:
Descrierea: Este un produs care are acțiune hepatoprotectoare/ regeneratoare, reglarea tensiunii arteriale, extrem de indicat în cazuri de ciroza, digestii dificile, hipotensiune, reduce inflamațiile ficatului, ajuta la detoxifierea ficatului, protejează și crește rezistența membranelor celulelor hepatice. Ajută la regenerarea hepatocitelor care sufera deteriorari din cauza substanțelor toxice, a consumului de alcool în exces. Aceste proprietăți se datoreaza activității substanțelor antioxidante din compoziția lui, a vitaminelor , a complexului de silimarina (silibin, silidianin, silihristin) și nu numai. Uleiul de armurariu conține substanțe carotenoide si vitamine (E, B, D, K), substanțe flavonoide de asemenea are micro si macro-elemente: magneziu, potasiu, fier, mangan, calciu, seleniu, zinc, vanadiu, aluminiu, cupru, crom, si altele. Nu lipsesc acizii grași polinesaturați de tipul celui linoleic (Omega-6), dar și acid oleic (Omega-9). Foarte importantă este clorofila din planta care accelerează procesul de vindecare al rănilor.
Imagine Codul: K#5 Pret: 97 MDL
Denumirea: Ulei din fructe de cătină albă nerafinat Comandam:
Descrierea: Uleiul de cătină albă are un conținut bogat de: substanțe minerale (Mg, Fe, Ca); flavonoide (responsabile de culoarea roșie sau galbenă a cătinei); viatmine: A, E, F si K; acizi grași nesaturați (omega-3, omega-6).
Imagine Codul: K#4 Pret: 82 MDL
Denumirea: Ulei de dovleac și struguri nerafinat Comandam:
Descrierea: Nivelul inalt de preţuire a uleiului de dovleac și de struguri în nutriție, cosmetologie si acțiuni terapeutice este datorat componenţei sale bogate de vitamina E, A, B1, B2, B3, B6, B8, B12, C; macro şi microelemente (potasiu, natriu, calciu, fier etc); acizi grași polinesaturați, flavonoide, fitosteroli, tanine, fitoncide, hlorofil, enzime.
Imagine Codul: K#3 Pret: 49 MDL
Denumirea: Ulei din semințe de in nerafinat Comandam:
Descrierea: Este important de a fi folosit ulei de in de femei, pentru a preveni dezvoltarea cancerului de sân: apariţia căruia deseori e cauzată de un exces de estrogeni. Dacă utilizați ulei de in în diabetul zaharat de tip II, nivelul de zahăr din sânge scade treptat. Acest ulei aduce ameliorarea simptomelor de reumatism, artrită, astmul, eczema, psoriasis și în general este util în bolile care implică procese inflamatorii. Dupa biodisponibilitatea sa, uleiul din semințe de in ocupă primul loc printre uleiurile vegetale si conține o masă de substanțe utile pentru organism (acizi polinesaturați, vitamina F,A,E,B,K, acizi grași saturați). Uleiul din semințe de in este o sursă de valoare externă de aminoacizi polinesaturați Omega-3 si Omega-6. Mai mult ca atât, Omega-3 se conține în cantitate maximă numai în uleiul din semințe de in. Pătrunzând în organismul, Omega-3 si Omega-6, intră în structura celulei şi în continuare acționează pozitiv asupra activităţii celulare, şi vitezii transmiterii impulsului nervos.
Imagine Codul: K#1 Pret: 90 MDL
Denumirea: Ulei din semințe de dovleac nerafinat Comandam:
Descrierea: Uleiul natural din seminţe de dovleac este un complex de multivitamine, care constă din carotinoide, flavonoide, fosfolipide, tocoferoli, acizi graşi polinesaturaţi, despre importanţa cărora vorbesc atât de mult medicii. În plus faţă de proprietaţile de vindecare acest ulei are un gust excelent, care poate fi folosit cu succes la gătit.
Imagine Codul: K#2 Pret: 80 MDL
Denumirea: Ulei din miez de nucă nerafinat Comandam:
Descrierea: Legenda bucătăriei franceze, sursă de sănătate. Uleiul de nucă este utilizat pe scară largă în bucătăria asiatică și Moldova pentru salate, pentru gătirea sosurilor, pentru toate tipurile de preparate reci. Deosebit de bine se foloseşte în preparatele din aluat. Uleiul de nucă – este un produs de calitate foarte înaltă, cu un gust de valoare. Acesta este un produs cu calităţi mari nutritive în perioada de recuperare după boli și operații.
Date de contact:
Denumirea FE:
Nume Prenume:
Email:
Tel.: