str. M.Costin 26/2, birou 211
MD-2068, Chisinau
Tel: +(373) 022-44-31-94
Fax: +(373) 022-44-31-94
E-Mail: cfem_contact@yahoo.com

FE „MoonLove” SRL

Imagine Codul: 1123 Pret: 12 MDL
Denumirea: Ceai negru Comandam:
Descrierea: Frunzele sunt lăsate să se oxideze complet, procesul durând între 2 săptămânâni și o lună, după ce au fost parcurse etapele de veștejire și rulare. Apoi, intervine procesul de stopare a oxidării, de eliminare a umezelii și sortarea frunzelor în funcție de gradul de fărâmițare.
Imagine Codul: 1119 Pret: 20 MDL
Denumirea: Irish Coffe Comandam:
Descrierea: „Irish coffee” (irlandeză. Caife Gaelach) este o băutură de cafea care aparține categoriei de cocktail-uri cu cremă, pe bază de whisky irlandez, cafea neagră, frișcă și zahăr brun. Inclus în lista de cocktailuri oficiale a Asociației Internaționale a Barmanilor (IBA), categoria „Contemporary Classic”
Imagine Codul: 1115 Pret: 25 MDL
Denumirea: Mocha Comandam:
Descrierea: Cafeaua Arabica, numită după orașul-port Moha din Yemen.
Imagine Codul: 1131 Pret: 20 MDL
Denumirea: Macarons Comandam:
Descrierea: Macarons este o cofetărie dulce pe bază de bezea făcută cu albuș de ou, zahăr pudră, zahăr granulat, făină de migdale și colorant alimentar.
Imagine Codul: 1110 Pret: 24 MDL
Denumirea: IcedCoffee Comandam:
Descrierea: Cafeaua cu gheață este o băutură de cafea servită rece. Poate fi preparat fie prin prepararea cafelei în mod normal și apoi servirea pe gheață sau în lapte rece, fie prin prepararea cafelei la rece. În prepararea fierbinte, îndulcitorii și aromele pot fi adăugate înainte de răcire, deoarece se dizolvă mai repede. Cafeaua cu gheata poate fi indulcita si cu zahar pre-dizolvat in apa.
Date de contact:
Denumirea FE:
Nume Prenume:
Email:
Tel.: