str. M.Costin 26/2, birou 211
MD-2068, Chisinau
Tel: +(373) 022-44-31-94
Fax: +(373) 022-44-31-94
E-Mail: cfem_contact@yahoo.com

FE „PUR&simplu” SRL

Imagine Codul: PF013 Pret: 36 MDL
Denumirea: Curățenie express Comandam:
Descrierea: Curăţenia-expres este un complex rapid şi calitativ de acțiuni de întreținere a curățeniei pentru ordonarea ideală a casei dvs., a oficiului sau apartamentului, într-un timp cât mai scurt. Notă: Prețul este stabilit per m2.
Imagine Codul: PJ005 Pret: 30 MDL
Denumirea: Curățarea chimică a covoarelor Comandam:
Descrierea: Сurățarea chimică modernă, realizată de către profesioniști calificați, poate scoate contaminările de pe covorul dvs și să refacă aspectul lor estetic. Notă: Prețul este stabilit per m2.
Imagine Codul: PJ004 Pret: 24 MDL
Denumirea: Curățarea geamurilor și a fațadelor Comandam:
Descrierea: Curățarea geamurilor și a suprafețelor din sticlă se realizează cu ajutorul unor detergenți de calitate înaltă. Pentru efectuarea acestor lucrări, specialiștii noștri folosesc echipamente și accesorii specializate. Notă: Prețul este stabilit per m2.
Imagine Codul: PJ003 Pret: 42 MDL
Denumirea: Curățenie după reparație a centrelor comerciale Comandam:
Descrierea: Acest serviciu presupune efectuarea unei serii de lucrări pentru îndepărtarea eficientă a urmelor de construcție sau reparație. Notă: Prețul este stabilit per m2.
Imagine Codul: PJ002 Pret: 36 MDL
Denumirea: Curățenie generală a oficiilor și centrelor comerciale Comandam:
Descrierea: Serviciul presupune o curățenie minuțioasă a întregului spațiu până la înălțimea sa maximă. Notă: Prețul este stabilit per m2.
Imagine Codul: PJ001 Pret: 30 MDL
Denumirea: Curățenie de întreținere zilnică a oficiilor și a centrelor comerciale Comandam:
Descrierea: Curățenia de mentenanță este foarte importantă, iar specialiștii FE ,,PUR&simplu" SRL vă vor oferi cea mai rapidă și eficientă curățenie în oficiul dvs! Notă: Prețul este stabilit per m2.
Date de contact:
Denumirea FE:
Nume Prenume:
Email:
Tel.: