str. M.Costin 26/2, birou 211
MD-2068, Chisinau
Tel: +(373) 022-44-31-94
Fax: +(373) 022-44-31-94
E-Mail: cfem_contact@yahoo.com

FE „Sabrosso” SRL

Imagine Codul: C0006 Pret: 420.00 MDL
Denumirea: Emmental Comandam:
Descrierea: Este obținut din lapte de vacă printr-un procedeu de presare la cald și afânare timp de minim 7 săptămâni. Brânza este de culoare galbenă, semi-tare, are un gust ușor picant, textură cremoasă și este învelită într-o coajă tare. Găurile pe care le are sunt create în procesul de producție. Grosimea brânzei se situează între 16 și 25 cm.
Imagine Codul: C0005 Pret: 340.00 MDL
Denumirea: Roquefort Comandam:
Descrierea: Este o brânză franceză din lapte de oaie, cu pastă cu mucegai. Laptele este încălzit la 28-34°C, închegat și coagulat. Formele de brânză sunt sărate și perforate cu ace pentru o bună circulație a aerului, după care sunt maturate.
Imagine Codul: C0004 Pret: 160.00 MDL
Denumirea: Mozzarella Comandam:
Descrierea: Este o brânză ce conține lapte de bivoliță sau de vacă enzime, cheag natural și sare. Este ușor elastică, moale, cu pastă filată. Valoarea nutritivă la 100 g Energie: 1250 kJ (300 kcal).
Imagine Codul: C0003 Pret: 342.00 MDL
Denumirea: Gorgonzola Comandam:
Descrierea: Este o varietate de brânză cu mucegai (fabricată prima dată în Gorgonzola), făcută din lapte de vacă, cheag și sare, cărora li se adaugă o cultură de mucegai, care îi dă culoarea albastră-verzuie caracteristică.
Imagine Codul: C0002 Pret: 328.00 MDL
Denumirea: Brie Comandam:
Descrierea: Este o brânză moale din lapte de vacă. Are o culoare deschisă, cu o ușoară tentă de gri sub o crustă de culoare albă de mucegai.
Imagine Codul: C0001 Pret: 175.00 MDL
Denumirea: Mascarpone Comandam:
Descrierea: Este o brânză din lapte de vacă, cu pastă proaspătă, fără crustă. Este făcută din smântână coagulată de culoare albă- gălbuie și este ușor tartinabil. Procentul de grăsime este foarte ridicat, cuprins între 60% și 75%.
Date de contact:
Denumirea FE:
Nume Prenume:
Email:
Tel.: