str. M.Costin 26/2, birou 211
MD-2068, Chisinau
Tel: +(373) 022-44-31-94
Fax: +(373) 022-44-31-94
E-Mail: cfem_contact@yahoo.com

FE”Enjoy Travel”SRL

Imagine Codul: 001 Pret: 200 MDL
Denumirea: Turul Rezervaţiilor Naturale Comandam:
Descrierea: Durata excursiei: 5-8 ore, în dependență de programul turistic solicitat. Scopul excursiei: cunoașterea multiplelor culturi care s-au dezvoltat pe parcursul mileniilor în acest spațiu geografic, a aspectelor arheologice dar și spirituale ale teritoriului, familiarizarea cu habitatul localnicilor, cu tradițiile arhitectonice autentice ale satelor Trebujeni și Butuceni, cu obiceiurile si valorile culturale, create pe parcursul mileniilor de către poporul moldovenesc. Programul excursiei include, (la alegere): vizitarea muzeului, mănăstiri rupestre, atelierelor meșterilor populari, cramei vinicole, drumeție, picnic in pădure, servicii de alimentație, servicii de agrement, program folcloric. La dorința turistului în sezon pot fi practicate munci agricole. Obiectivele turistice incluse în programul excursiei: • Ivancea: Parcul Balioz, Conacul familiei Balioz (la moment se află în reparație), biserica „Sfânta Treime”, ateliere a meșterilor populari. • Brănești: vizitarea cramelor vinicole al S.A „Pivnițele Brănești”, biserica „Sfânta Maria”.
Imagine Codul: 002 Pret: 500 MDL
Denumirea: Turul Mănăstirilor Comandam:
Descrierea: Durata excursiei: 10 - 12 ore (în dependență de complexitatea traseului și a obiectivelor turistice incluse în itinerar). La solicitarea turiștilor itinerarul poate fi prelungit până la 2 zile (în cazul in care se decide vizitarea integrală a defileului și a cascadelor de la Țipova și organizarea unei plimbări cu barca sau motonava pe Nistru). Scopul excursiei: Cunoașterea patrimoniului obiectelor de cult a zonei turistice Centru - Nord a țării, familiarizarea cu istoria mănăstirilor ortodoxe construite în raionul Rezina, pelerinaj, drumeție, practicarea sporturilor extremale. Programul excursiei include: vizitarea Mănăstirilor terestre și rupestre, a defileului și cascadelor din Țipova și Saharna, a cetății geto-dacilor din Saharna, a complexului turistic „Hanul lui Hanganu” din Lalova. Obiectivele turistice incluse în programul excursiei: • Țipova: Ansamblul rupestru cu trei complexe monastice: biserica cu hramul „Înălțarea Sfintei Cruci”, biserica Sfântul Nicolae, și biserica cu hramul „Adormirea Maicii Domnului”, rezervaţia natural - peisajeră, cascadele. • Lalova: complexului turistic „Hanul lui Hanganu”. • Saharna: Mănăstirea terestră (cu biserica de vară și biserica de iarnă), cu hramul “Sfânta Treime”, mănăstirea rupestră cu hramul „Bunavestire”, cetatea geto-dacilor, stânca „Grimidon”, rezervaţia natural – peisajeră, cascadele.
Imagine Codul: 003 Pret: 700 MDL
Denumirea: Turul Complexelor Istorico-Arhitecturale Comandam:
Descrierea: Durata excursiei: 2 zile. Traseul turistic poate fi simplificat până la 10-12 ore, dacă nu va fi inclus în itinerar destinația Rudi – Arionești – Călărășeuca. Scopul excursiei: cunoașterea multiplelor aspecte ale trecutului istoric a Republicii Moldova și a etapelor de dezvoltare a Statului Moldovenesc, familiarizarea cu modul de viață a etniei romilor, luarea de cunoștință cu activitatea meșterilor populari, cioplitori în piatră din Cosăuți, cunoașterea vieții monahale, documentarea privind obiectivul luat sub protecția UNESCO. Programul excursiei include: vizitarea Arcului Geodezic Struve (obiectiv turistic luat sub protecția UNESCO), Mănăstirea Rudi, cetățuii „La Șanțuri”, Cetatea „Farfuria Turcului”, mănăstirii Călărășeuca, vizualizarea de la distanță a Peşterii haiducului „ Bechir” (sec. VII-IX), vizitarea Monumentului „Lumânarea Recunoştinţei”, Cetății Soroca și a Muzeului de Istorie și Etnografie, Dealul Romilor, atelierului sub cerul liber ale meșterilor pietrari din Cosăuți, Monumentul Stațiunea paleolitică din Cosăuți, Mănăstirea Cosăuți.
Imagine Codul: 004 Pret: 350 MDL
Denumirea: Turul Vinăriilor Comandam:
Descrierea: Durata excursiei: 5-7 ore, în dependență de programul turistic solicitat. Scopul excursiei: informarea turiștilor despre istoria viticulturii și a vinificației naționale, realizările obținute în sectorul vitivinicol, utilajele folosite în vinificaţie, procesele tehnologice de prelucrare a strugurilor, fermentarea strugurilor, cultura consumului și proprietățile benefice a vinului. De asemenea, turiștii vor face cunoștință cu modalitatea de pregătire a cadrelor în domeniul vinificației, precum și care au fost și sunt protagoniștii acestui domeniu. Programul excursiei include: vizitarea Colegiului Național de Viticultură și Vinificație din Stăuceni, cu fabrica de vinuri și muzeul vinului, obiectivele turistice din or. Criuleni, cramei „orașului subteran Cricova”. Obiectivele turistice incluse în programul excursiei: • Stăuceni: Colegiul Național de Viticultură și Vinificație, fabrica de vinuri, muzeul vinului. • Criuleni: Muzeul de Istorie şi Etnografie din Criuleni, Monumentul Naturii Geologic şi Paleontologic “Peştera surprizelor".
Imagine Codul: 005 Pret: 1000 MDL
Denumirea: Turul Extreme Comandam:
Descrierea: Durata excursiei:10-20 ore, în dependență de programul turistic solicitat. Scopul excursiei: De a umple viața oamenilor cu o doză de adrenalină. Programul excursiei: • Trekking - Briceni • Zbor cu Balonul cu aer cald - Moldova • Tururi cu kayak – Vadul lui Vodă • Zborul cu Parapanta - Dubăsari
Imagine Codul: 006 Pret: 100 MDL
Denumirea: Tur de Oraş Comandam:
Descrierea: Durata excursiei: 1-3 ore (în dependență de durata vizitării muzeelor). Scopul excursiei: Promovarea imaginii capitalei Republicii Moldova prin intermediul patrimoniului antropic și natural din raza orașului Chișinău, evidențierea paginilor de glorie din trecutul istoric înscrise pe vatra urbei prin intermediul monumentelor istorice și arhitectonice, a instituțiilor administrative, sociale și culturale a capitalei. Programul excursiei include: turul de oraș, cu vizitarea celor mai importante obiective cultural-turistice și de interes sporit. Obiectivele turistice incluse în programul excursiei: monumente de arhitectură și monumente ale oamenilor de vază din țară, biserici, clădiri publice, edificii culturale.
Date de contact:
Denumirea FE:
Nume Prenume:
Email:
Tel.: