str. M.Costin 26/2, birou 211
MD-2068, Chisinau
Tel: +(373) 022-44-31-94
Fax: +(373) 022-44-31-94
E-Mail: cfem_contact@yahoo.com

FE”Hellions”SRL

Imagine Codul: H004 Pret: 350 MDL
Denumirea: Vogue Comandam:
Descrierea: Vogue, sau voguing, este un dance house modern, extrem de stilizat, originar de la sfârșitul anilor '80, care a evoluat din scena de bal a lui Harlem din anii '60.
Imagine Codul: H006 Pret: 320 MDL
Denumirea: House Comandam:
Descrierea: House dance este un street style freestyle și dans social care are rădăcini în scena de muzică underground house din Chicago și New York. De obicei, este dansat la muzică electronică de dans puternic și bas-heavy, oferită de DJ-uri în cluburi de noapte sau la raves.
Imagine Codul: H007 Pret: 400 MDL
Denumirea: Experimental Comandam:
Descrierea: Acest tip de dans nu ia nicio formă sau stil specific. Este interactiv în sensul că solicită publicului să facă un pas înapoi din viața de zi cu zi și să se angajeze în ceva ieșit din comun. Fiecare dansator spune o poveste diferită, pe care fiecare observator o absoarbe într-o manieră diferită.
Imagine Codul: H002 Pret: 320 MDL
Denumirea: Hip-hop avansat Comandam:
Descrierea: Dansul hip-hop se referă la stilurile de dans de stradă interpretate în principal la muzica hip-hop sau care au evoluat ca parte a culturii hip-hop.
Imagine Codul: H003 Pret: 350 MDL
Denumirea: Dancehall Comandam:
Descrierea: Dansul este o parte integrantă a genurilor culturii basului. Pe măsură ce oamenii simțeau muzica în locurile aglomerate de dancehall, ei ar face o varietate de dansuri. În cele din urmă, artiștii dancehall au început să creeze melodii care fie au inventat noi dansuri, fie au oficializat unele mișcări făcute de participanții la dancehall. Multe mișcări de dans văzute în videoclipurile hip hop sunt de fapt variații ale dansurilor dancehall.
Imagine Codul: H005 Pret: 320 MDL
Denumirea: Contemporan Comandam:
Descrierea: Dansul contemporan este un gen de spectacole de dans care s-a dezvoltat la mijlocul secolului al XX-lea și de atunci a devenit unul dintre genurile dominante pentru dansatorii formați în întreaga lume, cu o popularitate deosebit de puternică în SUA și Europa.
Imagine Codul: H001 Pret: 300 MDL
Denumirea: Hip-hop începători Comandam:
Descrierea: Dansul hip-hop se referă la stilurile de dans de stradă interpretate în principal la muzica hip-hop sau care au evoluat ca parte a culturii hip-hop.
Date de contact:
Denumirea FE:
Nume Prenume:
Email:
Tel.: