str. M.Costin 26/2, birou 211
MD-2068, Chisinau
Tel: +(373) 022-44-31-94
Fax: +(373) 022-44-31-94
E-Mail: cfem_contact@yahoo.com

FE”LuxAds”SRL

Imagine Codul: B008 Pret: 1500 MDL
Denumirea: Conținut de publicitate la TV și Radio Comandam:
Descrierea: Plasarea publicității la TV și Radio este una dintre cele mai eficiente modalități de a transmite un mesaj publicitar unui număr mare de consumatori potențiali. Este o metodă convenabilă și eficientă de a spori gradul de recunoaștere a brandului, dar și de a atrage atenția cumpărătorilor.
Imagine Codul: B007 Pret: 800 MDL
Denumirea: Publicitate pe panouri informative Comandam:
Descrierea: Un mare plus al acestui tip de publicitate este ca oricine doreste un panou publicitar pentru un produs nou poate, in termen scurt, sa inchirieze un panou publicitar stradal si sa isi amplaseze publicitatea. Ce poate fi mai distractive in strada decit reclame stradale? Anume publicitatea stradala in orasul meu poate transforma o calatorie prin oras in o modalitate de a descoperi oferte actuale si interesante.
Imagine Codul: B006 Pret: 2500 MDL
Denumirea: Publicitate pe ecrane LED Comandam:
Descrierea: Reclama pe panourile publicitare poate fi un mare plus sau principalul tip de publicitate în desfășurarea campaniilor de reclamă la scară largă, care are impact asupra tuturor segmentelor de populație.
Imagine Codul: B005 Pret: 4000 MDL
Denumirea: Promovare online Comandam:
Descrierea: Promovarea online trebuie să se afle în centrul oricărei afaceri, indiferent de mărimea sa. Poți avea un produs bun pe care toată lumea dorește să îl cumpere, dar dacă nimeni nu va ști că tu îl vinzi, nu prea vei face profit.☹️ Un plan de marketing adecvat cu privire la modul în care oamenii să afle despre produsul tău, va crește șansele ca acesta să fie cunoscut și vândut unui public larg.
Imagine Codul: B004 Pret: 50 MDL
Denumirea: Cărți de vizită Comandam:
Descrierea: Cartea de vizită este ghidul clientului care ajunge la voi. Cartea de vizita de afaceri este cea mai "rigida", fara «surplusuri», in conformitate cu stilul corporativ al companiei. Este folosita in intâlniri oficiale, negocieri, destinata potentialilor clienti. Produsul dat contine in mod obligator numele, prenumele si postului pe care il ocupa posesorul acesteia, denumirea companiei si genul sau de activitate.
Imagine Codul: B003 Pret: 150 MDL
Denumirea: Tricouri personalizate Comandam:
Descrierea: Oferiți clienșilor voștri oportunitatea de a vă putea promova și răspândi brand-ul firmei cu ajutorul tricourilor personalizate. O modalitate bună pentru a te face cunoscut!
Imagine Codul: B002 Pret: 300 MDL
Denumirea: Rechizite personalizate Comandam:
Descrierea: Răspândiți elementele dinstinctive ale firmei dvs prin aplicarea lor pe seturile de rechizite birotice (pix, creion, calendar, carnet pentru notițe, mapă)
Imagine Codul: B001 Pret: 3000 MDL
Denumirea: Design al paginilor web Comandam:
Descrierea: Web design-ul se referă la realizarea unui cont, a unei pagini începând de la conceperea structurii, funcționalităților și interfeței grafice până la introducerea conținutului : imagini, texte , fișiere. În web design poți să fii creativ pentru persoane și companii din întreaga lume.
Date de contact:
Denumirea FE:
Nume Prenume:
Email:
Tel.: