str. M.Costin 26/2, birou 211
MD-2068, Chisinau
Tel: +(373) 022-44-31-94
Fax: +(373) 022-44-31-94
E-Mail: cfem_contact@yahoo.com

FE”Milleco”SRL

Imagine Codul: S0018 Pret: 50 MDL
Denumirea: Bureți eco Comandam:
Descrierea: E prea mult plastic și chimie in Bucătărie care apoi ajunge in organismul nostru. Ați numarat cati bureți din plastic folosiți in fiecare luna? Acești bureți sunt biodegradabili și rezistenți. Putem avea o igiena a bucătăriei și cu zero plastic.
Imagine Codul: C0016 Pret: 200 MDL
Denumirea: Lustră elegantă din lemn Comandam:
Descrierea: Ne place să considerăm corpurile de iluminat suspendate bijuterii pentru tavan. Unele corpuri de iluminat suspendate oferă iluminat general, în vreme ce altele răspândesc o lumină direcționată în anumite zone.
Imagine Codul: C0011 Pret: 150 MDL
Denumirea: Menajeră din lemn Comandam:
Descrierea: Fiecare produs fiind realizat manual cu o configuraţie unicat. Un cadou perfect pentru “casă-nouă” şi un element classic de décor.
Imagine Codul: R0013 Pret: 500 MDL
Denumirea: Raft decorativ din lemn Comandam:
Descrierea: Mozaic din elemente de lemn masiv, cu lăţimi , lungimi şi înălţimi diferite, create în nuanţe/texturi lemn de diferite esenţe cu posibilitate de montare pe perete.
Imagine Codul: F009 Pret: 500 MDL
Denumirea: Farfurii din ceramică decorative Comandam:
Descrierea: Gama din ceramică prezintă o varietate de produse dedicate amenajării unui living maiestos, unui dormitor eclectic, unei bucătării boeme, dar vei găsi și obiecte decorative pentru terasă și grădină.
Imagine Codul: C008 Pret: 500 MDL
Denumirea: Oală ceramică decorativă Comandam:
Descrierea: Picturile florale sau alte diverse tematici ale pieselor din acest sortiment îți garantează îndulcirea atmosferei din locuința ta și fac ca produsele din ceramică să fie predestinate deserturilor apetisante, mirodeniilor aromate și ceaiurilor relaxante. Gama din ceramică prezintă o varietate de produse dedicate amenajării unui living maiestos, unui dormitor eclectic, unei bucătării boeme, dar vei găsi și obiecte decorative pentru terasă și grădină. Te invităm să le descoperi pe toate!
Imagine Codul: S007 Pret: 500 MDL
Denumirea: Set farfurii de epocă Comandam:
Descrierea: Pătrunde în lumea fermecătoare și multicoloră a produselor din ceramică. Prin decorul jucăuș și coloristica diversă, începând de la un alb imaculat și culminând la cele mai insolite nuanțe, produsele din această categorie au menirea de a aduce un plus de rafinament și în casa ta.
Imagine Codul: T006 Pret: 250 MDL
Denumirea: Trusă medicală din lemn Comandam:
Descrierea: Dăruiește copilului tău nu doar o simplă jucărie , ci o poveste de viață.
Imagine Codul: C005 Pret: 250 MDL
Denumirea: Jucărie retro din lemn în formă de pasăre Comandam:
Descrierea: Aceste jucării dezvoltă motricitatea fină, capacitatea de observare, gândirea, logica, recunoașterea culorilor și a formelor.
Imagine Codul: T004 Pret: 250 MDL
Denumirea: Tren detașabil din lemn Comandam:
Descrierea: Formele geometrice se învață mai ușor atunci când sunt gândite în imagini concrete - capul e un rotund, coada e un arc de cerc, piciorul un dreptunghi. Sau micuții pot să descopere alte variante! Aceste jucării dezvoltă motricitatea fină, capacitatea de observare, gândirea, logica, recunoașterea culorilor și a formelor.
Imagine Codul: C003 Pret: 200 MDL
Denumirea: Căsuță din lemn Comandam:
Descrierea: Jucării care stimulează imaginaţia copiilor, dezvoltarea lor fizică şi intelectuală. Fabricate din materiale ecologice, imprimate cu vopsea pe bază de apă absolut inofensive. Asigură distracție maximă și ajută dexteritatea mâinii, dezvoltă îndemânarea, gândirea în spațiu, capacitatea de concentrare și la focalizarea atenției
Imagine Codul: P002 Pret: 200 MDL
Denumirea: Peter Rabbit Comandam:
Descrierea: Păpușile pentru copii sunt făcute cu minim de nasturi, ca să nu rănească, fără adaus de ierburi, ca să nu irite.. iar păpușile de decor sunt ornamentate cu dantele, nasturi și diferite ierburi mirositoare - pentru plăcere maximă a posesorului.
Imagine Codul: E001 Pret: 250 MDL
Denumirea: Eco Doll Comandam:
Descrierea: Păpuși textile, ca jucării sau element de decor, confecționate din tesături de in, bumbac, mătase, cu adaosuri din ierburi aromatice uscate, cafea sau scorțișoară - pentru ca păpușile nu doar să fie plăcute ochiului, atingerii, dar și mirosului!
Date de contact:
Denumirea FE:
Nume Prenume:
Email:
Tel.: