str. M.Costin 26/2, birou 211
MD-2068, Chisinau
Tel: +(373) 022-44-31-94
Fax: +(373) 022-44-31-94
E-Mail: cfem_contact@yahoo.com

FE”Native Tour”SRL

Imagine Codul: NT017 Pret: 750 MDL
Denumirea: Parcul Țaul - Buncărul sovietic din Olișcani Comandam:
Descrierea:
Imagine Codul: NT016 Pret: 380 MDL
Denumirea: Orheiul Vechi - Mănăstirea Țîpova Comandam:
Descrierea:
Imagine Codul: NT015 Pret: 380 MDL
Denumirea: Cetatea Tighina - Complexul Memorial “Capul de Pod Șerpeni” Comandam:
Descrierea:
Imagine Codul: NT014 Pret: 630 MDL
Denumirea: Parcul Țaul - Cetatea Soroca Comandam:
Descrierea:
Imagine Codul: NT013 Pret: 580 MDL
Denumirea: Mănăstirea Țîpova - Buncărul sovietic din Olișcani Comandam:
Descrierea:
Imagine Codul: NT012 Pret: 1000 MDL
Denumirea: Ghid în rază orașului Comandam:
Descrierea:
Imagine Codul: NT011 Pret: 200 MDL
Denumirea: Complexul Memorial “Capul de Pod Șerpeni” Comandam:
Descrierea: La cca. 40 km Est de Chișinău, pe malul drept al Nistrului se găsește acest Complex memorial de importantă istorico-națională, care a fost ridicat în amintirea eroilor căzuți, in timpul operațiunii Iași-Chișinău din anul 1944, pentru eliberarea Chișinăului de sub ocupația fascistă. Lupta de la Serpeni a fost una din cele mai sângeroase din istoria celui de-al ÎI-lea război mondial, pe fundalul bătăliilor de amploare, el reprezentând doar un episod particular din cadrul războiului. Prețurile sunt pentru o persoană!
Imagine Codul: NT010 Pret: 250 MDL
Denumirea: Mănăstirea Țîpova Comandam:
Descrierea: ​​​​​​​La o distanţă de 10 km, mai jos pe Nistru de defileul Saharna şi la 30 km de Orhei se găseşte ansamblul monastic Ţipova cu hramul „Adormirii Maicii Domnului”. Aici, pe cîţiva kilometri de-a lungul malului Nistrului, sînt descoperite sute de monumente ale istoriei şi culturii antice. Mănăstirea e plasată în mod original, într-un loc excepţional de frumos. Stînca de piatră scoate în relief spre rîu numai faţadele, însăşi mănăstirea, biserica, 15 chilii şi trapeza sînt camuflate în interiorul malului. În stîncă e săpată şi clopotniţa, care a avut patru clopote, cel mai mic cu greutatea de 20 de puduri, cel mai mare – 6 puduri. Prețurile sunt pentru o persoană!
Imagine Codul: NT009 Pret: 450 MDL
Denumirea: Parcul Țaul Comandam:
Descrierea: Aproximativ la 200 km de Chișînău, la Nord în centrul satului Țaul a raionului Donduşeni este situat cel mai mare parc din Moldova. El a fost creat la începutul secolului XX, împrejurul conacului familiei Pommer. Parcul este una dintre cele mai reuşite creaţii ale arhitectului-peisajist cunoscut I. Vladislavskii-Podalko. Parcul a fost fondat în anii 1901-1904. Conform multor parametri parcul nu are egal în republică. În centrul său este situat un iaz. Prețurile sunt pentru o persoană!
Imagine Codul: NT008 Pret: 350 MDL
Denumirea: Conacul Zamfir Ralli-Arbore Comandam:
Descrierea: Conacul lui Zamfirache Ralli este o fostă reședință boierească de la începutul secolului al XIX-lea, construită de bogatul boier grec Zamfirache Ralli, în satul Dolna, gubernia Basarabia (în prezent raionul Strășeni). Locul a devenit mai cu seamă cunoscut datorită faptului că a fost vizitat adeseori de cunoscutul poet rus Aleksandr Pușkin, exilat între 1821 și 1823 la Chișînău. Grupe 10-17 persoane maxim. Prețurile sunt pentru o persoană!
Imagine Codul: NT007 Pret: 230 MDL
Denumirea: Cetatea Tighina Comandam:
Descrierea: Cetatea-citadelă Tighina, cea mai puternică dintre cetățile medievale ale Moldovei, este menționată sub această denumire pentru prima dată în gramota domnitorului Alexandru cel Bun în 1408. La origine cetatea are un punct fortificat al românilor, după care a fost reconstruită de genovezi și apoi ridicată la rang mare de cetate de apărare în sec. XVI de către Ștefan cel Mare. Prețurile sunt pentru o persoană!
Imagine Codul: NT006 Pret: 460 MDL
Denumirea: Buncărul sovietic din Olișcani Comandam:
Descrierea: O bază militară de ultimă generație și un punct de comandă de rezervă pentru Statul-Major al Direcţiei Sud-Vest al Forţelor Armate ale Tratatului de la Varşovia. Asta se construia prin anul 1985 în pădurea din satul Olișcani Odată cu destrămarea Uniunii Sovietice, s-au stopat și lucrările de pe șantierul bazei militare de la Olișcani, raionul Șoldănești. Deși în acel moment baza era aproape gata, în anii ’90 s-au ars toate actele, au încetat lucrările, iar soldații au plecat de-acolo. Orășelul militar și oficiile au fost abandonate, iar câteva etaje ale celor două buncăre au fost inundate.  Prețurile sunt pentru o persoană!
Imagine Codul: NT004 Pret: 320 MDL
Denumirea: Cetatea Soroca Comandam:
Descrierea: Cetatea Soroca este un monument istoric unic în arhitectură construcţiilor defensive ale Moldovei medievale. Cetatea de piatră pe care o vedem azi a fost ridicată de un grup de zidari din Transilvania, conduşi de meşterul Iacob, care a şi lăsat o inscripţie în interiorul cetăţii: „a construit acest castel Iacob”.  Înainte de cetatea de piatră a existat aici o cetate de lemn şi pămînt, despre care se crede că, deşi a fost menţionată abia în 1499, ar fi fost construită mai înainte. Prețurile sunt pentru o persoană!
Imagine Codul: NT003 Pret: 220 MDL
Denumirea: Orheiul Vechi Comandam:
Descrierea: În cadrul complexului Orheiul Vechi se remarcă cinci obiective, care prezintă un interes deosebit, din punct de vedre științific, dar și muzeografic: cetatea getică, cetatea medievală, feredeul, hanul și biserica; deasemenea în malurile Răutului s-au format peșteri mari și mici, săpate în stîncile calcaroase. Mănăstirea Peștere, aflată la o înălțime de 60 metri deasupra Răutului, în continuarea chiliilor precedente, cu circa 50 m mai spre vest.  Prețurile sunt pentru o persoană!
Imagine Codul: NT002 Pret: 460 MDL
Denumirea: Carmela Cricova și Mileștii Mici Comandam:
Descrierea: Republica Moldova a obținut titlul de "ţara cu porțile deschise în paradisul vinului", deoarece producerea vinului este îndeletnicirea de bază a moldovenilor. Oricine intră aici este binevenit. Combinatul de vinuri Cricova SA a fost fondat în anul 1952, reprezentând un complex subteran unic, cunoscut în întreaga lume pentru labirinturile sale imense și în special pentru vinurile sale excelente.    Vizitarea străzilor subterane Secția de maturizare a vinurilor Secția de producer a Spumantului classic Colecția Națională și Complexul de Degustare Cinematograf Departe de hotarele republicii este bine cunoscută, apreciată şi iubită producţia Combinatului de Vinuri de Calitate "MILEŞTII MICI", cel mai vechi loc de păstrare a "băuturii sacre". Loc ce păstreză minunea de la Mileștii Mici. Fără degustare. Prețurile sunt pentru o persoană!
Imagine Codul: NT001 Pret: 860 MDL
Denumirea: Carmela Cricova și Mileștii Mici Comandam:
Descrierea: Republica Moldova a obținut titlul de "ţara cu porțile deschise în paradisul vinului", deoarece producerea vinului este îndeletnicirea de bază a moldovenilor. Oricine intră aici este binevenit. Combinatul de vinuri Cricova SA a fost fondat în anul 1952, reprezentând un complex subteran unic, cunoscut în întreaga lume pentru labirinturile sale imense și în special pentru vinurile sale excelente.    Vizitarea străzilor subterane Secția de maturizare a vinurilor Secția de producer a Spumantului classic Colecția Națională și Complexul de Degustare Cinematograf Departe de hotarele republicii este bine cunoscută, apreciată şi iubită producţia Combinatului de Vinuri de Calitate "MILEŞTII MICI", cel mai vechi loc de păstrare a "băuturii sacre". Loc ce păstreză minunea de la Mileștii Mici. Cu degustare. Prețurile sunt pentru o persoană!
Date de contact:
Denumirea FE:
Nume Prenume:
Email:
Tel.: