str. M.Costin 26/2, birou 211
MD-2068, Chisinau
Tel: +(373) 022-44-31-94
Fax: +(373) 022-44-31-94
E-Mail: cfem_contact@yahoo.com

FE”Sports_Gadgets”SRL

Imagine Codul: 010 Pret: 150 MDL
Denumirea: Jambiere Comandam:
Descrierea: Șosetele pot fi combinate foarte bine cu culorile sale comune de sport de echipă. Este disponibil de la dimensiuni mici pentru copii 27-30 până la bărbați dimensiuni 46-48.
Imagine Codul: 009 Pret: 580 MDL
Denumirea: Costum sportiv PUMA Comandam:
Descrierea: Costum sportiv barbati Mărimile XS, S, M, L, XL, XXL.
Imagine Codul: 003 Pret: 1700 MDL
Denumirea: PUMA FUTURE Comandam:
Descrierea: Această este a 12-a generație a silozului a fost cea mai avansată din punct de vedere tehnologic până în prezent cu introducerea a cinci „zone letale” pentru a oferi performanțe. Aceste cinci zone includ, unitate, punct dulce, trecere, dribling și prima atingere care au fost toate asistate prin utilizarea aripioarelor de cauciuc sau a căptușelii în anumite zone ale portbagajului pentru a ajuta la stăpânirea tuturor zonelor jocului.
Imagine Codul: 006 Pret: 880 MDL
Denumirea: Adidas Predator Comandam:
Descrierea: Această este a 12-a generație a silozului a fost cea mai avansată din punct de vedere tehnologic până în prezent cu introducerea a cinci „zone letale” pentru a oferi performanțe. Aceste cinci zone includ, unitate, punct dulce, trecere, dribling și prima atingere care au fost toate asistate prin utilizarea aripioarelor de cauciuc sau a căptușelii în anumite zone ale portbagajului pentru a ajuta la stăpânirea tuturor zonelor jocului. Cizma Thie cântărește doar 225g cu utilizarea tehnologiei „cadru sprint” folosită mai întâi în silozul F50, făcând din aceasta una dintre cele mai ușoare cizme Predator de până acum. Caracteristicile tehnologiei MiCoach din talpa exterioară care permit jucătorilor să-și analizeze performanța prin introducerea unui cip sub tălpi în timp ce joacă.
Imagine Codul: 004 Pret: 550 MDL
Denumirea: Puma Escape Tech pentru femei Comandam:
Descrierea: Sunt perfecti pentru imbracaminte de zi cu zi sau pentru o gama larga de activitati sportive
Imagine Codul: 002 Pret: 750 MDL
Denumirea: Nillkin TWS GO Black Comandam:
Descrierea: Alege Casti Bluetooth Nillkin GO TWS pentru o experienta cat mai autentica. Tehnologia Bluetooth 5.0 asigura o conexiune fara cusur, permitand o distanda de pana la 15m liberi, atat pe sistem de operare Android, cat si pe IOS. Experienta ta va fi si mai placuta datorita sitemului binaural al apelurilor, iar sistemul de anulare a zgomotului HD lasa loc conversatiilor clare si fara interuperi. De aemenea, functia One-touch iti permite preluarea/anularea apelurilor, precum si operatiunile de tip Stop/Skip/Pause si Play , totul cu simple atingeri ale castilor.
Imagine Codul: 0022 Pret: 450 MDL
Denumirea: Costum sport Comandam:
Descrierea: Costum sportiv dama din pantaloni lungi și jachetă. Mărimile XS, S, M, L, XL, XXL.
Date de contact:
Denumirea FE:
Nume Prenume:
Email:
Tel.: