str. M.Costin 26/2, birou 211
MD-2068, Chisinau
Tel: +(373) 022-44-31-94
Fax: +(373) 022-44-31-94
E-Mail: cfem_contact@yahoo.com

FE”Terra Tea”SRL

Imagine Codul: TR01 Pret: 35 MDL
Denumirea: Ceai negru „Always Black” Comandam:
Descrierea: Ceaiul negru este bogat în antioxidanți, cu ajutorul organismul nostru luptă împotriva radicalilor liberi, care ne îmbătrânesc și cresc numărul mde toxine în organism.
Imagine Codul: TI02 Pret: 47 MDL
Denumirea: Ceai chinezesc „ZenTea” Comandam:
Descrierea: Ceai negru din provincia Guangxi, înnobilat prin asortarea cu flori de Osmanthus, cu gust aromatic floral și o cească luminoasa.Are la baza ceai negru din regiunea Guanxi (China), flori de osmanthus
Imagine Codul: TH04 Pret: 27 MDL
Denumirea: Ceai de măceș Comandam:
Descrierea: Datorită complexului de vitamina A, C și K, consumul regulat de ceai de măceșe este un adjuvant natural pentru o mulțime de afecțiuni. Ideal pentru a preveni sau trata gripa și răceala, ceaiul de măceșe este băutura naturală care întărește sistemul imunitar. Datorită conținutului ridicat de vitamine, ceaiul este considerat de sute de ani remediul natural pentru prevenirea răcelilor de sezon.
Imagine Codul: TH03 Pret: 27 MDL
Denumirea: Ceai de cătină Comandam:
Descrierea: Fructele mici și galben-portocalii pe care le vedem în piețe sunt adevărate comori ale toamnei. Cătina este unul dintre cele mai folosite remedii naturiste, fiind extrem de bogată în antioxidanți și cu o compoziție demnă de titlul de panaceu.
Imagine Codul: TH02 Pret: 25 MDL
Denumirea: Ceai de plante „Mușețel” Comandam:
Descrierea: Ceaiul de mușețel, de o culoare galben-aurie cu o aromă plăcută ce îți va ameliora numeroase probleme de sănătate cum ar fi cele din sfera intestinală,anxietatea,insomnia,reducerea durerii menstruale,calmarea spasmelor și altele.Pentru a scăpa de bolile nedorite,consumați acest ceai miraculos.
Imagine Codul: TH01 Pret: 27 MDL
Denumirea: Ceai de plante „Floare de tei” „ Comandam:
Descrierea: Florile de tei sunt bogate în antioxidanți, care ajută organismul să scape de acțiunea nocivă a radicalilor liberi, responsabili de stresul oxidativ celular, printre care se numără flavonoidele (precum quercetina, kaempferol si procyanidin) și taninurile4. De asemenea, teiul conține și uleiuri esențiale, precum eugenol, limonene și citral .Ceaiul de tei poate fi recomandat și pentru menținerea greutății corporale.
Imagine Codul: TR05 Pret: 35 MDL
Denumirea: Ceai de fructe „Vitamins” Comandam:
Descrierea:
Imagine Codul: TR04 Pret: 35 MDL
Denumirea: Ceai verde „Smarald” Comandam:
Descrierea: Ceaiul verde este bogat în antioxidanți benefici pentru sănătatea organismului. Ceaiul verde de calitate este obtinut cu precădere prin prepararea la abur a frunzelor sau prăjirea lor la wok la temperatura mare pentru o perioada scurtă de timp.
Imagine Codul: TR03 Pret: 40 MDL
Denumirea: Ceai alb „Perla” Comandam:
Descrierea:
Imagine Codul: TR02 Pret: 48 MDL
Denumirea: Ceai roșu „Rubin” Comandam:
Descrierea: Rubin-Ceaiul fără cofeină,bogat în antioxidanți.Este indicat în cazul în care persoana suferă de insomnii,nervozitate.iritabilitate.Luptă cu succes împotriva radicalilor liberi și procesului de îmbătrânire.
Imagine Codul: TT02 Pret: 45 MDL
Denumirea: Ceai de seară „Midnight Chill” Comandam:
Descrierea: Este un remediu perfect pentru o seară liniștită și pentru un somn plăcut în urma unei zile obositoare pe plan fizic și intelectual. Răsfață-te în fiecare seară, ceaiul nostru este ceea ce îți lipsea până acum pentru a putea încheia o zi într-un mod mai benefic pentru organismul tău .
Imagine Codul: TT01 Pret: 47 MDL
Denumirea: Ceai de dimineață „Morning Sunshine” Comandam:
Descrierea: Începe ziua cu ceaiul nostru “Morning sunshine” care conține o compoziție cu efect de înviorareși este un bun înlocuitor al energizantului. Antioxidanții încetinesc procesul de îmbătrânire în timp și întăresc sistemul imunitar.
Imagine Codul: TS05 Pret: 30 MDL
Denumirea: Ceai energizant „Student” Comandam:
Descrierea: Ceaiul care îți va reduce starea de oboseală și te va ajuta la recuperarea fizică rapidă după ce s-a produs efortul.Consumul acestui ceai îmbunătățește memoria,întărește imunitatea,scade apetitul și mărește vitalitatea.
Imagine Codul: TS04 Pret: 45 MDL
Denumirea: Ceai pentru bărbați „Hercules” Comandam:
Descrierea: Ceaiul care îți poate schimba viața.Una dintre cele mai întâlnite disfuncții la bărbați este disfuncția erectilă, o problemă care afecteaza în mod real viața de cuplu și scade respectul de sine. Soluția este chiar ceaiul pentru bărbați ce conține : lemn dulce, planta fructului pasiunii , frunze de damiană, verbină.
Imagine Codul: TS03 Pret: 50 MDL
Denumirea: Ceai detox Comandam:
Descrierea: Ceaiurile detoxifiante sunt excelente pentru eliminarea toxinelor din corpul tău. Consumul ceaiului din plante cu proprietăţi detoxifiante poate fi deosebit de benefic şi dacă încerci să elimini kilogramele, pentru că este o băutură foarte scăzută în calorii. Pe lângă faptul că este bogat în antioxidanţi, ceaiul din plante conţine proprietăţi anti-obezitate care ajută la reducerea poftei de mâncare, măresc rata metabolică şi împiedică organismul să formeze celule noi de grăsime.
Imagine Codul: TS02 Pret: 35 MDL
Denumirea: Ceai antistres „Terapia ceaiului” Comandam:
Descrierea: Este cel mai eficient calmant natural de zi. Extractul de sunătoare are efecte calmante în perioadele de tensiune nervoasă și atenuează anxietatea. Face somnul mai profund și crește capacitatea de rezistență la stres. Ceai antistres In zilele stresante pentru facilitarea starii de liniste, dupa-amiaza pentru pregatirea perioadei de relaxare a zilei.
Imagine Codul: TS01 Pret: 47 MDL
Denumirea: Ceai de inimă Comandam:
Descrierea: Ceaiul de inimă se dedică protecției inimii și calmarea spiritului.Contribuie la reducerea frecvenței pulsului cardiac,reducerea spasmelor și la funcționarea normală a sistemului nervos.Are efecte pozitive asupra circulației sanguine mici și capilarelor.
Imagine Codul: TI07 Pret: 30 MDL
Denumirea: Ceai moldovenesc „Hora aromelor” Comandam:
Descrierea: Te cucerește nu doar prin gustul său deosebit, dar și prin grija față de sănătatea ta: îți tonifică organismul, liniștește sistemul nervos, fortifică imunitatea și detoxifică ficatul.ceaiul conține flori de gălbenele ,melisa și busuioc.
Imagine Codul: TI06 Pret: 52 MDL
Denumirea: Ceai indian „Masala Chai” Comandam:
Descrierea: Ceai cu origini din subcontinentul indian cu un gust bogat și intens, făcut din amestec de condimente si ierburi aromatice indiene. Acest ceai a câștigat popularitatea la nivel mondial, devenind o caracteristică în multe case de ceai și cafea. Simte acest gust aromat și intens pentru amatorii de ceaiuri puternice. .
Imagine Codul: TI05 Pret: 55 MDL
Denumirea: Ceai englezesc „Breakfast at Tiffany's” Comandam:
Descrierea: Cu amestec de frunze de ceai negru ceylonez si Darjeeling. ,ceaiul englezesc este unul din cele mai renumite și apreciat pe întreg Globul.Tradițiile bine sesizate în gustul aromat al ceaiului,vă va teleporta imediat în țara regilor și reginelor.
Imagine Codul: TI04 Pret: 38 MDL
Denumirea: Ceai rusesc „Caravan” Comandam:
Descrierea: Caravan-un amestec de ceai negru și verde cu adaos de coacăză neagră,bucăți de ananas și petale de trandafir.Ceaiul are un miros de fructe,stăpunzător cu o bogăție a gustului ce te cucerește prin mirosul și aroma deosebită.
Imagine Codul: TI03 Pret: 47 MDL
Denumirea: Ceai turcesc „Hayat” Comandam:
Descrierea: Hayat este unul din cele mai puternice ceaiuri turcești cu un amestec deosebit de condimente .Ingrediente: ceai negru,balsam de lămâie,nucșoară (3%) ,aromă naturală de vanilie .
Imagine Codul: TI01 Pret: 52 MDL
Denumirea: Ceai japonez „Geysha” Comandam:
Descrierea: Ceaiul ,,Geysha ,o compoziție plină de savoare în care se îmbină florile de cireș japonez,flori de magnolie albă și petale gingașe de trandafir.
Date de contact:
Denumirea FE:
Nume Prenume:
Email:
Tel.: